Mystique

Det ble noen ekstra dager i Bequia. Vår kjære lille jollemotor slo seg vrang, men det var hjelp å få så det ble fikset. Eller nesten, for vi måtte til selv en runde dagen etter, men da hadde vi seilt til Mystique. Denne fasjonable øya som er kjøpt av huseierne og hvor deres felles organisasjon har full kontroll. Her er det ingen masete lokale som vil selge deg ting, men flere gode restauranter. I tillegg et helt fantastisk nydelig badevann.

Vi valgte The View, det er det hvite huset på forsiden og der skulle de ikke bare ha bordbestilling, men også matbestilling på forhånd. Til gjengjeld kjøpte de inn fersk fisk og hummer i henhold til bestillingen. Fantastisk mat og en helt spesiell opplevelse. Vi forstod behovet for planlegging for vi var eneste middagsgjester, mens vi var der, men det la ingen demper på opplevelsen. Etterpå endte vi på Basil’s Bar ved vannkanten til en siste drink. Noen hevder den har mistet sin sjarm etter oppussing. Alt ser slitt og gammelt ut, men ser du nøyere etter er det helt nytt. Må ha kostet en formue. For oss var det uansett moro. Etterpå var det å putre ut i jollen i mørket.

Vi måtte begynne å telle dager for de «unge» har morgenfly fra St. Vincent den 10. Planen er å seile opp til den Blå Lagune den 9 og ta siste kvelden med dem der. Dette ga oss 5 dager igjen å bruke nedover så neste stopp er Tobago Cays. Ikke klag over lite bilder. Dere aner ikke hva som skal til for å laste opp bilder fra Tobago Cays hvor vi ligger når dette skrives 🙂

Noen kjekke hus på Mystique