Tobago Cays

Jeg var her med Tarald for snart 20 år siden. Et fantastisk sted. Av hensyn til rulling og nattesøvn valgte vi å legge oss i sundet mellom øyene. Først på anker og så på bøye. Vi opplevde det samme med alle bøyene administrert Rangers at på tross av advarsler har de vært meget gode. Vi har dykket på dem alle og sjekket. Selv synes jeg det er bra at de tilbyr bøyer for det gir dem inntekter som igjen kan brukes til å konservere nærområdene.

Dette er stedet dere ser på postkortene. Dessverre var både Monica og jeg litt syke og tok det med ro, men de andre snorklet rundt.

Grei sikt i vannet

Om kvelden spiste vi på en ganske eksotisk restaurant til Big Mama. Her måtte vi ta med bestikk selv og hvis vi skulle drikke annet enn øl og mineralvann fra flaske var det helt greit å ta med vin og glass fra båten. En av de beste middagene vi har hatt der vi satt på trebenker med bare ben i sanden og spiste grillet hummer og kylling.

Big Mamas kjøkken
Fisk og hummer gjøres klar i vannkanten
…og på grunna ved siden av kjøkkenet ligger en diger Stingray og venter på restematen
.. og i luften venter fuglene. Masse dyreliv

Vi ser også masse havskilpadder, men de er vanskelige å få gode bilder av. I mørket er det mye eremittkreps som kravler opp på land med husene sine.

Det er også store hauger av konkylier som må være tatt opp og stablet av mennesker. Vet ikke hvorfor.

En konkyliehaug
Fryd i paradiset