Almeria

Seilte til Almeria fordi byen er et skikkelig knutepunkt for regionen med 170′ innbyggere.  Mette og Erling er på vei ned til Alicante og vi er som kjent ikke i nærheten engang……. så det minste vi kan gjøre er å legge oss et sted det går an å komme til fra flyplassen.  Ca. 30 landeveis mil i buss er neppe noen stor opplevelse, men gode venner er tålmodige.  Så for vi heller pleie dem godt når de kommer.

Vi maste oss til en plass i Club de Mar som satt ganske langt inne.  De nektet å akseptere booking og fortalte de hadde en plass ledig, men det var tydeligvis ingen andre som tok sjansen, så den var fremdeles ledig da vi ringte dem to timer før ankomst. Da vi først var akseptert var alle vennlige og marinaen er fin.  Her ligger vi i gangavstand til det meste, også busstasjonen.

Siden vi er i en større by benyttet jeg anledningen til en taxirunde for å få tak i noen hydrauliske koblinger til kjølen, og på fjerde stedet var det blink. Fryd er satt opp med en hydraulisk løfter til kjølen som både kan opereres manuelt og elektrisk. Nå kan jeg koble ut den elektriske hydraulikkpumpen og dermed finne ut hvor den lille lekkasjen er som gjør at kjølen mister trykket når den er helt nede og dermed ikke er helt stille i sidesjø. Ikke noe stort problem, men en lyd jeg ikke har lyst til å høre på over Atlanterhavet når vi skal over dit. Hvis det blir som jeg tror så er problemet borte ved manuell pumping og da vet vi hvor feilen er.  Neste blir å ta med seg den elektriske pumpen fra Kanariøyene og fly via La Rochelle på veien til Norge. I La Rochelle ligger selskapet som har levert systemet og de overhaler om kvelden, mens jeg tar en bedre middag på et hotell i nærheten.  Det er i vertfall planen……

I kveld rekker vi akkurat å se semifinalen før mannskapet kommer.

Det treet må ha stått der en stund.
To flotte og høyreiste……

Fint anlegg.