Nytt mannskap

Siste kveld med Monica ble på Jacques restaurant i Rodney Bay. Det er en skikkelig fin restaurant hvor vi kan putre over med jolla og binde den til gelenderet foran bordet vårt. En ganske koselig løsning. Se forsidebilde.

Så ble det avskjed med min kjære kone og et par dager med rydding og fiksing før Per Christian, Christian og Hans Henrik kom.

Per Christian hadde bursdag så da ble det feiring på Jacques med samme strålende resultat som siste gang.

Etter en natt i Rodney Bay sjekket vi ut og da har vi tillatelse til å fylle diesel avgiftsfritt. Regnet med at det kom til å gå på en del for jeg hadde ikke fylt siden vi startet fra Las Palmas for 2 måneder siden med 800 liter diesel. Men det gikk på kun 220 liter. Tipper det er ca 100 timer med generator og 20 timer med motor. Ikke verst på to måneders bruk og langt over 3000 NM. Kan vel kalles miljøvennlig ferie.

Nå har vi lagt oss i Pigeon Bay igjen og Per Christian som er en skikkelig gourmetkokk har disket opp med en lunsj som gjorde at jeg måtte ta en strekk etterpå. I kveld blir det middag på den lille koselige restauranten rett inn på land her.

Utsikt fra restauranten på Pigeon Island

I morgen regner jeg med at vi seiler opp til Martinique hvis det ikke blir en dag til her. Vi får se.